SERVICE I REPAIR I INSTALL
Pendingin Hawa Tak Sejuk Tak Semestinya Gas Tak Cukup
13
January

By freo / in , /

Selalu kita dengar customer bgtau gas kurang sbb tu aircond dia tak sejuk. mengikut pengalaman kami hanya 20% masalah aircond tak sejuk disebabkan gas tak cukup. selebihnya adalah berpunca dari macam-macamĀ  perkara. yang paling biasa terjadi ialah aircond tak service. itu je? ya itu je sbb aircond kurang sejuk.

Itulah yg terjadi pada En. Osman di bandar puchong. sebelum ni adik beliau ambil service dgn kitaorg. mungkin puas hati kot. tuĀ yg pass no kitaorg kat En Osman. terima kasih pada En Osman kerana mempercayai perkhidmatan kami.

Servis Je?

Ya, Servis je. Kebanyakan kes yang kami terima tentang aircond tak sejuk adalah berpunca daripada aircond yang tak servis je. Bahagian dalam yang kotor dan berhabuk menyebabkan banyak komponen-komponen yang gagal berfungsi kerana dihalangi oleh habuk ni.

Kebaikan Servis

aircond kotor yang dipenuhi habuk dan debu boleh mendatangkan penyakit kerana debu dan kotoran yang mungkin mengandungi bakteria-bakteria bahaya. Jika anda servis aircond masalah seperti ini dapat dielakkan

Jika anda tidak mempunyai masa untuk menjaga aircond anda, jangan bimbang kami sedia membantu. Kami akan sediakan jadual berkala untuk anda semua. jadi anda tak perlulah nak pening-pening fikirkan masalah aircond anda.Freoadmin

SERVICE / REPAIR / INSTALLATION AIRCOND


Leave Comments